Üdvözöljük!


Ön a Szegedi Közlekedési Kft. parkolási Ügyfélkapu oldalát látja. Ezen a felületen keresztül tájékozódhat folyamatban lévő – 2016. július 1. után keletkezett - parkolási ügye adatairól.

step-1

1. Belépés a felületre

Akkor használhatja ezt a felületet, ha a parkolási vétség regisztrálásakor a gépjármű szélvédőjére (a zöld zacskóban) kihelyezett fizetési felszólítás nyomtatvány vagy a postai úton kiküldött felszólító levél a birtokában van. Az ezeken a nyomtatványokon található azonosító (7 számjegyű felszólítás szám), illetve az érintett gépjármű forgalmi rendszámának megadásával tekintheti meg az eset részleteit. A belépés után olvassa el részletesen a feltételeket, azok elfogadását követően tud tovább lépni.

Felhívjuk figyelmét, hogy a Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének 18/2022. (VII.5.) önkormányzati rendelete alapján: "A pótdíj kivetését eredményező mulasztást a parkolóhely üzemeltetőjének kép- vagy videofelvétellel bizonyítania kell. A kép- vagy videofelvételt az észrevétel, illetve a panasz elbírálásáig vagy a pótdíj befizetéséig meg kell őrizni. A tulajdonos/üzembentartó személyesen, illetve meghatalmazottja útján vagy együttesen - írásbeli kérelem alapján - a pótdíj kiszabását eredményező szabálytalanságról készült kép- vagy videofelvételt a rendszer üzemeltetőjével egyeztetett helyen és időpontban díjmentesen megtekintheti. A pótdíjfizetési felszólítás kihelyezését követő 30 napon túl a kép- vagy videofelvétel csak a bemutatási díj megfizetésével tekinthető meg."

step-2

2. További információk

A fizető parkolók igénybevételéről további részletes információkat a http://szepark.hu/ honlap parkolási rendszer menüpontjában talál.